Data napisania recenzji: 29-10-2022
Opinia o produkcie: "Układ merytoryczny poradnika gwarantuje, że Czytelnicy zaczynający lekturę od krótkiego zapoznania się z aktualną wiedzą teoretyczną, zyskują podstawy do zrozumienia procesów chorobowych występujących w przebiegu zaburzeń tolerancji węglowodanów, a następnie otrzymują bardzo konkretne i praktyczne wskazówki, jak powinni układać swoją dietę, z czego powinny składać się ich posiłki, a jakich składników powinno być w nich jak najmniej. Dzięki tym jadłospisom nauka zdrowego żywienia w cukrzycy i w stanie przedcukrzycowym jest możliwie najprostsza, a także wizualnie przyjemna. Podsumowując, w swojej kolejnej książce A. Cichocka udowadnia, że właściwe żywienie w zaburzeniach węglowodanowych jest w zasięgu każdej osoby dotkniętej tymi problemami zdrowotnymi, a wiedza w tym zakresie może być przekazywana w sposób rzetelny, na podstawie aktualnych zaleceń ekspertów ze świata diabetologii, a jednocześnie atrakcyjny dla oka, co znacznie zwiększa szansę trwałego przyswojenia zdobytych dzięki lekturze „Stanu przedcukrzycowego i cukrzycy typu 2 – dieta i styl życia” informacji i wskazówek."
Autor recenzji: Leszek Czupryniak
Ocena produktu:
Średnia ocena (5/5):
Wszystkich recenzji produktu: 2
Dokładamy wszelkich starań, by opinie pochodziły od klientów, którzy używali produktu lub go nabyli. Opinie są zbierane, weryfikowane i publikowane zgodnie z zasadami opisanymi w regulaminie sklepu.